Spelen is gezond.nl is powered by hibba.nl

Bij Hibba is spelen plezier & ontwikkelen

Bij Hibba is spelen plezier & ontwikkelen

 

Spelende kinderen moet je serieus nemen, vinden wij van Hibba. Spelen is niet zomaar een tijdvullende bezigheid, voor de aardigheid of omdat kinderen het zo graag doen. Integendeel, het is stimulering van de creativiteit en prikkeling van de fantasie. Een kind wat speelt is bezig met zijn of haar ontwikkeling. Het kind leert de wereld kennen en leert hoe de regels zijn in de omgang met anderen. Er worden vaardigheden ontwikkeld die van belang zijn voor het latere leven. Spelen wordt daarmee een uiterst serieuze en ook educatieve bezigheid.

 

Webshop

Hibba verkoopt bijna niets met batterijen of andere toeters en bellen. Wij geloven in eenvoud, uitdaging en creativiteit. Ook bevordert ons speelgoed de fijne en grove motoriek.

Hibba verkoopt het meeste speelgoed via de webshop. Daarbij hechten we aan een goede relatie met onze klanten door een snelle en persoonlijke service. Het speelgoed kan ook in Barneveld bekeken worden en worden afgehaald. Klanten die zelf hun bestelling komen afhalen, geven we 10% korting.

 

Kwaliteit

Alles wat wij in huis hebben is kwalitatief en veilig speelgoed. Wij kiezen bewust voor duurzame en hoogwaardige materialen, omdat speelgoed wat levenslang meegaat, ook weer doorgegeven kan worden aan de volgende generatie. Met dit kwalitatief hoogwaardig speelgoed draagt Hibba ook zijn steentje bij aan het behoud van het milieu. Spelen wordt op deze manier wel heel natuurlijk en gezond!

 

Groot assortiment

Het assortiment aan speelgoed bij Hibba is indrukwekkend te noemen. In het magazijn staan hoge schappen met daarop poppen en toebehoren, constructiemateriaal, 3-D modellen, knikkerbanen, knuffels, enzovoorts.

Onze klanten hechten grote waarde aan kwaliteitsspeelgoed. Men is bekend met de merken zoals Corolle, Lief!, Rubens Barn, Haba, Revell en Ugears. Knikkerbanen en poppen spelen een grote rol in het assortiment van Hibba. Ook het verzorgen en aankleden van de poppen is beslist geen ondergeschoven kindje, alsook mooie poppenwagens en poppenhuizen. Daarnaast is er een grote verzameling beren en knuffels, uiteraard van topkwaliteit.

 

Voor elk wat wils

Spelende kinderen zijn fascinerend. Je ziet ze vindingrijk, ondernemend en creatief worden, omdat goed speelgoed uitdaagt om deze vaardigheden te ontwikkelen. Als je goed kijkt, zie je het kind groeien.

Kortom, wij hebben uitdagend en educatief speelmateriaal voor kinderen in de babyfase tot en met de oudere tieners, van mensen met een beperking tot de oudere hobbyist. Bij Hibba is er voor elk wat wils en je raakt niet snel uitgespeeld!